Te simti in siguranta?

Scrie un comentariu

Te simti in siguranta?

Dr.Radu Sarandan – Master Trainer ARONLP, EANLP, IANLP

Daca te-ai rataci din drumul tau, cat de important ar fi sa gasesti directia potrivita?

Imagineaza-ti ca esti in jungla, intr-un loc in care nu ai mai fost niciodata, e noapte, auzi diverse zgomote, ti-e frig si suferi de foame, sete si frica. Esti in pericol, viata iti este amenintata. Daca nu vei lua decizia cea mai buna, s-ar putea sa nu mai existe maine.

Ai in fata ochilor tai o harta, poate nu e completa dar in momentul respectiv reprezinta cea mai buna varianta. Iti gasesti un loc potrivit in care sa poti sa stai si incepi sa pui la cale un plan. Acum poti merge mai departe. Maine e o noua zi. Ai reusit sa supravietuiesti!

Zilnic iei decizii. Unele mai bune, altele nefericite, poate. Si toate aceste hotarari pe care le iei, depind de experientele pe care le-ai avut. Daca vei avea o harta potrivita care sa-ti dea directia potrivita, vei reusi sa supravietuiesti si sa iesi din jungla. Daca nu…

Posibil sa-ti fie greu la inceput. Poate ca vei vrea sa renunti. Un lucru e bine sa stii: Obtinerea succesului sta in puterea ta. Daca vei alege sa ai succes si vei depune eforturi in aceasta directie, daca vei fi flexibil si vei observa feedback-urile din jurul tau si iti vei actualiza periodic harta, vei obtine succesul!

NLP-ul te sprijina sa-ti dezvolti noi harti. Harti care sa te indrume spre directia potrivita. Ai in interiorul tau tot ce ai nevoie pentru a reusi. Prin tehnicile de NLP poti rearanja si updata toate hartile care exista in mintea ta, astfel incat sa-ti creezi cea mai buna harta. Si toate acestea, le vei putea face prin fiecare tehnica noua pe care o vei invata. Cu fiecare secunda de practica, cu fiecare tehnica noua aplicata in viata ta, vei deveni mai sigur si te vei simti mai in siguranta.

TRAIESTE VIATA PE CARE O DORESTI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s