Contact

Dr. RADU SĂRĂNDAN

MASTER TRAINER ARONLP, TRAINER IANLP,  TRAINER DVNLP

TRAINER OF TRAINERS – acreditat de Ministerul Muncii şi Educaţiei

TRAINER ÎN DOMENIUL HOMEOPATIEI

Medic specialist medicină generală (medicina de familie)

Medic Homeopat

Telefon: 0744 366 157

De câţiva ani am ajuns în domeniul Programării Neuro-Lingvistice. E foarte interesant să vezi cum oamenii îşi programează viaţa. De multe ori nu în modul cel mai bun posibil. Am descoperit modalităţi sigure de a-ţi schimba modul în care îţi vei trăi viaţa. Adică aşa cum îţi doreşti. Şi de aceea, văzând schimbările pe care le-am făcut în viaţa mea doresc să împărtăşesc şi celorlalţi cum să-şi traseze calea pentru de a-şi îndeplini visurile.

RADU VĂRAN

MASTER TRAINER ARONLP, TRAINER IANLP, DVNLP

TRAINER OF TRAINERS –acreditat de Ministerul Muncii şi Educaţiei

Telefon: 0723.468.433

 


NICOLA FLORINA

COORDONATOR PROGRAME DE FORMARE NLP TIMIŞOARA

PSIHOLOG şi TRAINER

NLP MASTER PRACTITIONER

Telefon: 0745674256

nlp.timisoara@gmail.com

http://www.facebook.com/nicolaflorina

Cine sunt?
Eu sunt Florina Nicola şi locuiesc în Timişoara. Am 25 de ani şi sunt fericită că mă trezesc în fiecare dimineaţă zâmbind că urmează o nouă zi pentru a-mi urma drumul interior şi pentru a-mi atinge visurile.

Născută pe 30 martie, sunt un berbec încăpăţânat, cu o personalitate puternică, şi cu o energie nestăvilită. Îmi plac plimbările, călătoriile şi sporturile extreme.

Nereuşitele nu fac altceva decât să-mi sporească hotărârea, să învăţ din greşeli şi să perseverez continuu.

Ce fac?
Sunt licenţiată în psihologie şi în prezent urmez cursurile masterale în Psihologie Clinică şi Consiliere Psihologică şi mă formez în Terapie Sistemică de Familie. Ca trainer, am organizat şi susţinut diferite cursuri şi Bootcamp-uri de dezvoltare personală.
Iubesc metodele de Programare Neuro-Lingvistică şi sunt  Master NLP Practitioner – metode pe care le aplic în diferite domenii de activitate. Colaborez cu diferite firme şi instituţii unde îmi pot pune în valoare calităţile.

Cu ce mă mai ocup?

Scopul meu în viaţă e să-i redau omului sclipirea şi speranţa de care are nevoie pentru a-şi descoperi şi folosi potenţialul.

Sediul nostru este în:
România, Timişoara str. 3 AUGUST 1919  nr. 19  ap. 5

harta nlp timisoara

harta NLP Timişoara

Email: nlp.timisoara@gmail.com