Formări NLP

NLP PRACTITIONER – PAŞI SPRE CUNOAŞTERE

ORADEA – 19 OCTOMBRIE

BUCURESTI – 26 OCTOMBRIE

TIMISOARA – 9 NOIEMBRIE

Dr. Radu Sarandan si Echipa VreauNLP, revin cu inca un curs de NLP Practitioner. Noi idei, noi informatii si noi modalitati de predare avand drept scop cresterea performantei cursantilor si dezvoltarea de noi competente si abilitati.

HELLO TUTUROR,

Ma numesc Radu Sarandan de profesie medic.

Practic in continuare medicina homeopata si totodata sub indrumarea mea se formeaza oamenii in domeniul Programarii Neuro-Lingvistice[pe scurt NLP].

Am aflat de NLP prin 2006 cand treceam printr-o perioada de mari schimbari interioare. Parca tot ce stiam nu se mai potrivea cu ceea ce se intampla in jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situatia nu era roz deloc.

Si am inceput sa caut ceva care sa ma ajute sa trec peste problemele pe care le aveam. Asa am inceput cursul de NLP Practitioner. Acolo am invatat ceva extraordinar. Am invatat sa inteleg ce se intampla in mintea mea si mai ales cum pot sa lucrez cu subconstientul meu in asa fel incat sa pot face schimbarile pe care mi le doream.

Atunci vazand cat de mult am reusit sa-mi schimb viata am hotarat sa prezint aceste tehnici si altora ca sa-i invat cum pot realizeze si ei schimbarile dorite. Asa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai inalt nivel la care se poate ajunge in cadrul NLP, certificat de ARONLP [Asociatia Romana de NLP] si EANLP [Asociatia Europeana de NLP].

Acum dupa o experienta de peste 1700 de ore de formare si peste 500 ore de coaching, vazand transformarile pe care le-au avut participantii la cursuri si clientii din sedintele de coaching mi-am dat seama ca am facut una din alegerile cele mai bune din viata mea.

Cuvintele care caracterizeaza, in opinia mea, cel mai bine NLP-ul sunt: PERFORMANTA, COMUNICARE, DEZVOLTARE PERSONALA, SCHIMBARE.

 

PERFORMANTA

Practicarea tehnicilor de NLP te duc spre obtinerea performantei in domeniul in care activezi. Bineneteles ca poti obtine performanta si prin alte metode. NLP-ul insa scurteaza foarte mult timpul in care poti face acest lucru. Nu  trebuie sa ma crezi pana nu vei practica si aplica in viata ta si tu aceste tehnici. Atunci poate te vei intreba asa cum am facut-o si eu in urma cu 6 ani cand am descoperit pentru prima data NLP-ul: ,,Oare cum de nu m-am inscris mai repede la un asemenea curs?’’

COMUNICARE

Sa ai o buna comunicare este esentiala pentru o buna relationare cu oamenii din jurul tau. La inceput credeam ca exista doar o comunicare prin intermediul cuvintelor [comunicare verbala]. Ulterior am invatat ca aceasta reprezinta doar 7% restul de 93% realizandu-se prin intermediul tonalitatii vocii, posturii corporale [comunicarea non-verbala]. Va dati seama ce important este sa poti sa comunici asa cum doresti atat verbal cat si non-verbal? Acest lucru poti sa-l inveti si atunci cand  stii cum sa faci asta, o sa poti transmite mesajul dorit pe toate canalele [VAKOG] si sa te faci inteles de toti oamenii din jurul tau.

DEZVOLTARE PERSONALA

Pe masura ce vei avea noi experiente in cadrul cursului vei observa cum te transformi. Am conceput cursul de NLP Practitioner  in asa fel incat fiecare sa aiba experiente care sa-l ajute in problemele din viata de zi cu zi. Structura este in asa fel realizata incat 75 % se lucreaza practic si in consecinta vei pune in practica  ceea ce inveti inca in cadrul cursului. Iti va fi mult mai usor dupa ce vei experimenta la curs, sa aplici si in viata, de zi cu zi tehnicile NLP. Este bine sa stii teorie; este si mai bine sa aplici practic.

SCHIMBARE

Daca ceva este sigur pe lumea asta, este ca ziua de azi este diferita de ziua de ieri. Asta inseamna ca, de multe ori, ceea ce ai facut ieri s-ar putea ca azi sa nu mai functioneze. Si atunci cel mai important lucru este sa analizezi ceea ce se intampla azi si sa ai disponibilitatea sa schimbi ceea ce nu functioneaza. Si asta vei invata la curs. Cum sa-ti creezi cele mai potrivite stari pentru a fi in permanenta interactiune cu ceea ce se intampla in jurul tau. Sa observi si sa realizezi ca tu esti cel care hotaraste ce este cel mai bine pentru tine. Si astfel sa poti face toate schimbarile pe care ti le doresti.

TRAIESTE-TI VIATA ASA CUM ITI DORESTI!

Am hotarat ca startul pentru cursul de NLP PRACTITIONER sa fie:

-BUCURESTI, 28 Septembrie 2012

-ORADEA, 19 octombrie 2012

-TIMISOARA, 9 NOIEMBRIE 2012

 

NLP Practitioner este destinat persoanelor care doresc sa isi creasca succesul lor personal si profesional.  Formarea in Programarea Neuro Lingvistica inseamna o calatorie de descoperire si  reprezinta un angajament puternic in evolutia dumneavoastra personala si profesionala. Programarea Neuro Lingvistica este disponibila  pentru aceia care au un tel, si isi doresc sa il transforme in realitate. NLP detine procesele si tehnicile de obtinere a performantei si excelentei. Cursul este special structurat pentru a transmite esenta Programarii Neuro-Lingvistice, fiecare modul reda cele mai noi informatii din domeniu, adaptate nevoilor participantilor.

Cand pasiti in sala de curs, pasiti intr-o lume noua,  incitanta si plina de  posibilitati.

La acest curs veti dobandi noi abilitati, veti descoperi resurse si tehnici care vor extinde foarte mult optiunile dumneavoastra  comportamentale. Felul in care veti vedea, auzi si simti lumea se va schimba literalmente. Veti invata sa va exprimati in aliniere cu valorile voastre cele mai inalte.

Veti beneficia de cunostintele aprofundate si de experienta vasta acumulata de-a lungul anilor in domeniul NLP a Dr.Radu Sarandan Master Trainer ARONLP&EANLP, impreuna cu Echipa Vreau NLP! Romania.

La finalul cursului veti obtine o dubla acreditare la nivel national si european, certificarile fiind emise sub sigla ARONLP (Asociatia Romana de NLP) si EANLP (Asociatia Europeana de NLP avand partenere tarile: Elvetia-Swiss-NLP, Germania-DVNLP, Austria-OEVNLP, Olanda– AVNLPP, Portugalia-Professional Association NLP).

De ce sa alegi acest curs?

Pentru a beneficia de cele mai puternice tehnici si procese de obtinere a schimbarii imediate. Aplicand tehnnicile Programarii Neuro-Lingvistice in viata de zi cu zi vei obtine performanta, excelenta si succesul atat in viata personala cat si in viata profesionala.

In cadrul acestui training,  veti participa la, comunicare, relaxare,  distractie si un  mediu extrem de eficient de invatare.  Veti putea vedea demonstratii ale tehnicilor de baza ale NLP,  veti invata fiecare proces, si va veti bucura de stapanirea aceastor tehnici.

Veti invata sa va dezvoltati flexibilitatea,  sa va creati noi resurse pentru comportamentul pe care doriti sa il aveti intr-un anumit moment. Veti invata secretele eficiente si de succes in  colectarea de informatii (cum stiti ce intrebari sa adresati si de ce), veti invata despre  impactul tiparelor de limbaj asupra altora.  Veti descoperi cum sa creati rezultate bine formate si convingatoare,  ecologice,  asigurandu-va ca modificarile pe care le faceti sunt bune pentru voi si toti ceilalti implicati.

Cursul oferit de Echipa VreauNLP romania  asigura :

 • Concept unic in Romania: SCOALA DE NLP promoveaza ideea de studiu temeinic individual si de grup.
 • Implicarea in atingerea obiectivelor alese prin intalniri organizate saptamanal cu participantii sub supervizarea atenta a Master Trainerului Dr. Radu Sarandan impreuna cu Master Practitionerii din echipa VreauNLP.
 • Gestionarea atenta a feedback-ului participantilor cu responsabilitatea ca acestia au dobandit toate competentele acestui nivel.
 • Design-ul cursului este special creat pentru a asigura o interactivitate intre participant si Master Trainer metoda promovata fiind “learning by doing
 • In timpul pauzelor se poate servi cafea si ceai in zona special amenajata.

La sfârşitul acestui curs veti avea dezvoltate:

 • Abilitati  perceptive care va permit sa apreciati informatii noi,  facând posibil generarea de  comportamente care pareau de neatins  inainte.
 • Abilitatea de a gestionara starile emotionale care va permit sa aveti cel mai bun comportament intr-un anumit moment.
 • Abilitati de negociere care va permit sa ajungeti  la mai multe acorduri satisfacatoare cu ceilalti.
 • Competente precise ale limbajului care va permit sa evitati neintelegerile prin comunicarea.
 • Abiliatea de a recunoaste şi a folosi  resursele personale pe care le aveti deja.
 • Abilitatea de a obtine solutii favorabile in familie, afaceri şi in alte contexte, prin utilizarea unor   tehnici de negociere de succes.
 • Abilitatea de a identifica  scopurilor pozitive aflate in spatete comportamentelor  aparent negative.
 • Imbunatatirea  competentei care va permite sa accelerati eficienta dumneavoastra şi sa aprofundati relatiile voastre.
 • Capacitatea de a face alegeri mai bune şi de a lua decizii potrivite.

Cum este STRUCTURAT cursul NLP Practitioner

Cursul NLP Practitioner este impartit in 7 module de cate 3 zile. Este special gandit pentru persoanele ocupate care prefera desfasurarea acestuia in timpul weekend-lui.

Structura pe module:

Modulul I 

Initierea in tainele NLP si drumul parcurs de la starea actuala la starea dorita. Vei reusi sa creezi un climat de incredere si siguranta in timpul dialogului; raportul este unul dintre elementele cele mai importante ale comunicarii.

 • Stabilirea si mentinerea Raportului
 • Pacing si Leading
 • Ascultarea activa
 • Ecologia
 • Premisele NLP
 • Cercul excelentei
 • Alinierea nivelelor neuro-logice

Modulul II

Cunoasterea Sistemelor de Reprezentare si dobandirea abilitatii de a vedea o situatie din mai multe unghiuri. Astfel vei reusi sa-ti adaptezi comunicarea verbala si non-verbala la interlocutarul tau si vei transmite foarte clar mesajul dorit.

 

 • Sisteme de reprezentare
 • Transpunerea si traducerea sistemelor reprezentationale
 • Disociere, Asociere
 • Pozitiile EU, CELALALT, OBSERVATOR
 • Construirea celei de-a doua pozitii perceptuale
 • Swish Pattern
 • Generatorul de noi comportamente
 • Ancorarea:V, A, K

Modulul III

Stabilirea obiectivului in termenii NLP si pasii spre atingerea acestuia. Daca nu stii ce vrei se vor gasi intotdeauna persoane care sa te foloseasca pentru a-si indeplinii scopurile lor. In momentul in care vei da creierului tau o directie acesta va identifica optiunile pe care le vei intalni in calea ta.

 

 • Stabilirea unui obiectiv
 • Submodalitati-caramizile din care este formata experienta
 • Redesign-ul de submodalitati
 • Directionarea catre obiectiv a perceptiei proceselor interne si externe

 

Modulul IV

Identificarea patternurilor de limbaj – generalizari, omisiuni, distorsiuni. Prin cele doua modele de limbaj vrei reusi sa obtii toate informatiile de care ai nevoie. Vei deveni un foarte bun comunicator  iar mesajul tau va fi transmis foarte clar. Mai mult vei reusi sa identifici modalitatile de manipulare lingvistica pe care interlocutorul tau doreste sa le foloseasca asupra ta si sa le faci fata cu succes. Nu vei mai fi o ,,prada’’ usoara pentru agentii de vanzari care folosesc fara etica aceste tehnici. Vei reusi sa negociezi win-win.

 

 • Meta-Modelul pentru limbaj
 • Milton-Modelul pentru limbaj
 • Recunoasterea si utilizarea starilor spontane de transa

 

Modulul V

Elicitarea liniei timpului. Suntem ceea ce am decis sa fim. Prezentul este rezultatul alegerilor pe care le-ai facut in trecut iar viitorul va fi rezultatul alegerilor tale din prezent. Tu ce alegeri faci in momentul prezent? Frecvent ai luat decizii in perioada copilariei de care nici macar nu mai esti constient. Descoperind acele momente din viata ta in care ai luat decizii limitative si modificandu-le poti sa-ti realizezi viitorul pe care il doresti si sa-ti implinesti visele.

 • Integrarea partilor aflate in conflict
 • Linia timpului-rescrierea istoriei personale
 • Creaza-ti un viitor excelent

Modulul VI

Descoperirea convingerilor limitative si transformarea lor in resurse. Convingerile limitative sunt unele din motivele insuccesului in viata. De cele mai multe ori nici macar nu esti constient de acest lucru. Prin transformarea lor in resurse vei obtine succesul indiferent de domeniul in care activezi.

 • Reframing-ul contextual si semnificativ
 • Schimbarea convingerilor limitatoare
 • Six step reframing
 • Crearea de metafore

Modulul VII

Constientizarea faptului ca functionezi dupa anumite obisnuinte. Cum poti modela o strategie a altei persoane; un model te va ajuta sa scurtezi timpul in care sa atingi performanta si excelenta.

 • Strategii: detectare, elicitare, utilizare, instalare, inclusiv modelul TOTE
 • Examenul in vederea certificarii NLP Practitioner ARONLP & EANLP

 

Organizare curs Practioner NLP:

Cursul se desfasoara in Bucuresti in Sala Activone, Str.Dr.Felix Nr.55

Pentru Oradea locatia va fi comunicata ulterior.

Programul fiecarui modul va fi:

 • Vineri 18.00 – 21.00
 • Sambata 10.00 – 18.00
 • Dumininca 10.00 – 15.00

 

Investitia necesara:

primul modul 95 euro

urmatoarele module [modulul 2 – modulul 7] 120 euro/ modul

Participantilor li se asigura:

 • participarea la toate activitatile de training
 • suportul de curs
 • produse de patiserie, ceai, cafea, apa pe perioada pauzelor
 • coaching in timpul cursului
 • intalniri practice cu toti cursantii NLP
 • vei fi la curent cu cele mai noi programe de dezvoltare personala, autocunoastere puse la punct de Echipa VreauNLP Romania

 

 

Certificare:

La finalul cursului veti obtine o dubla acreditare la nivel national si european, certificarile fiind emise sub sigla ARONLP (Asociatia Romana de NLP) si EANLP (Asociatia Europeana de NLP avand partenere tarile: Elvetia-Swiss-NLP, Germania-DVNLP, Austria-OEVNLP, Olanda– AVNLPP, Portugalia-Professional Association NLP).

 

Inscriere

pentru a-ti rezerva locul la curs e necesar sa completezi formularul de pe site si sa transferi 50 euro in contul de mai jos. Aceasta suma se scade din cei 95 de euro echivalentul investitei primului modul asa ca atunci cand vei veni la primul modul vei mai avea de achitat doar 45 euro. Dupa ce ai facut transferul am rugamintea sa-mi trimiti un e-mail la: radu.sarandan@vreaunlp.ro .

Multumesc. Felicitari pentru alegerea facuta!

PFA Radu Sarandan Master Trainer

RO64 BTRL 0360 1202 U501 85XX

BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA TIMISOARA
DIVIZIA PENTRU MEDICI

 

Pentru detalii suplimentare si inscrieri  puteti contacta din echipa VreauNLP:

Emilia Petcovici, pentru Timisoara – 0722 915 295      mail: emilia.petcovici@vreaunlp.ro 

Marius Cernea, pentru Oradea, telef.:0756 617 959       mail: marius.cernea@vreaunlp.ro

.

.

NLP MASTER  – ÎMPLINEŞTE-ŢI VISUL ACUM!

Pentru a participa la acest curs este necesar să fi absolvit nivelul de NLP Practitioner.

Cursul se desfăşoară pe o perioada de 7 Module (un weekend / lună).

Vei aprofunda ce ai învăţat la NLP Practitioner şi vei descoperi procese noi care îţi vor dezvolta abilităţile de comunicare şi de relaţionare cu ceilalţi.

– Ce sunt meta-programele?

– Core Trasnformation

– Modelling

– Linia Timpului

– Strategii

– Tehnici avansate de folosire a limbajului

NLP Practitioner a fost doar începutul frumoasei călătorii pe tărâmul magic al NLP-ului. Transcenderea la un alt nivel implicaă schimbarea nivelului de înţelegere şi gândire al cursantului.

Dacă NLp Practitioner pare poate puţin static din cauza multor procese ce sunt învăţate, la Master se dobândeşte măiestrie în recunoaşterea şi folosirea patternurilor de limbaj, astfel încât să crească eficienţa utilizând ,,doar cuvintele”.  E interesant cum un anumit cuvânt aşezat într-o anumită poziţie într-o frază poate face atât de multe!

.

.

NLP COACH – Împreună găsim soluţii!

Te vom învăţa cum să foloseşti procesele NLP pentru a realiza o şedinţă de coaching în care clientul să obţină soluţiile de care are nevoie. Una din caracteristicile NLP-ului este viteza cu care obţinem schimbarea. Atunci când faci schimbarea e posibil să existe o perioadă de timp în care să fie dificil pentru tine.

Legătura dintre coach şi client determină ca aceasta perioadă să treacă într-un mod mai puţin dureros, şi chiar dacă  există trăiri emoţionale puternice, acestea vor fi un prilej de dezvoltare de noi abilităţi şi convingeri.

Un gând despre „Formări NLP

 1. Urmând cursurile NLP m-am convins că 99% din ce se face pe parcursul modulelor este practic şi cu aplicabilitate imediată. Nu e nevoie de un timp pe care să-l petreci acasă învăţând „teorie” ca mai apoi să începi să aplici. Am vrut să schimb modul în care gândesc. Am gasit soluţii în NLP. Am vrut să relaţionez bine cu cei din jurul meu. NLP mi-a dat ustensile. Am vrut să-mi eficientizez modul de predare şi interacţionare cu studenţii de la cursurile de limbi străine pe care le predau. Am găsit modalităţi în NLP. Şi ceea ce este uimitor e că soluţiile, ustensilele şi modalităţile sunt toate în mintea mea. La cursurile NLP învăţ cum să mă folosesc de ea pentru a obţine tot ce-mi doresc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s