Formări personalizate

CURS DE VANZARI PRIN NLP –  FII CEL MAI BUN!

Este un curs in care tehnicile traditionale de vanzari se impletesc cu tehnicile NLP astfel incat sa poti sa vinzi cea ce ti-ai propus. NLP-ul are misiunea de a crea excelenta in domeniul in care activezi. Aplicand si tehnicile de NLP in ceea ce faci, vei observa cum rezultatele tale se vor imbunati substantial!

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare este unul din pilonii de baza ai acestui curs. Astfel, vei resusi sa comunici atat verbal cat si non-verbal cu clientul. Identificand semnalele non-verbale al clientului si intelegand valorile sale vei putea prezenta produsul in asa fel incat clientul sa inteleaga beneficiile pe care le va avea in urma achizitionarii produsului. De multe ori mesajul pe care il transmitem nu ajunge la ,,urechile” clientului. Si asta se intampla deoarece suntem foarte diferiti unii de ceilalti, chiar daca ne asemanam foarte mult. Daca vei vorbi ,,pe limba lui”, vei putea sa-l faci sa inteleaga ceea ce doresti sa-i spui despre produs. Daca vei face aceasta e foarte probabil ca va cumpara de la tine.

Stabilirea raportului[NLP] cu clientul va crea un climat de incredere. Stim cu toti cat de important este sa realizezi o punte de legatura bazata pe increderea intre tine si cel din fata ta. Daca clientul te va considera prietenul lui, cine va avea de castigat?

Abordarea telefonica a clientului, Rezolvarea obiectiilor, Negocierea si Incheierea vanzarii sunt celalalte ,,piese de rezistenta” pe care le vei invata la acest curs.

Si pe langa tot ce am prezentat pana aici, cursul va contine elemente de dezvoltare personala, fiindca in conceptia mea nu se poate sa fii foarte bun in ceeea ce faci decat  daca vei sti cine esti, daca  iti cunosti foarte bine abilitatile si competentele si poti sa le aplici de fiecare data cand ai nevoie de ele.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti sa-ti imbunatatesti calitatile pe care le ai, cum sa-ti creezi abilitati noi care sa te sprijine in procesul de vanzare, cum sa-ti schimbi convingerile limitatoare care te impiedica sa-ti cresti rata vanzarilor, cum sa ai tot timpul o atitudine potrivita situatiei, cum sa te motivezi si sa-ti elimini elementele de auto-sabotare, atunci acest curs este pentru tine!

Numar limitat de locuri:12

Durata: 50  ore

PHOENIX – SCHIMBĂ-ŢI TRECUTUL!

„..dacă aş fi avut alt trecut.. dacă m-aş fi născut în altă familie…. dacă… dacă…”

Despre cum să faci modificări în trecutul tău şi să devii aşa cum îţi doreşti,  indiferent de ceea ce ai fost până acum!

De câte ori nu am fi dorit să trăim altfel,  să avem posibilitatea de a schimba ceva în trecutul nostru.

Câţi dintre noi am visat la o maşină a timpului sau la anumite poţiuni magice care să ne permită o călătorie în timp.

Avem o veste bună pentru voi!

ESTE POSIBIL!  PARTICIPĂ LA ACEST CURS!  FĂ SCHIMBĂRILE PE CARE LE VISEZI!

!!!

Număr limitat de locuri:  15

Durata: 3 zile

Data începerii unui nou curs va fi anunţată pe pagina „anunţuri” (click aici).

ALBASTRU – CONSTRUIEŞTE-ŢI CONVINGERI PUTERNICE!

„Suntem ceea ce pretindem că suntem, aşa că aveţi grijă ce pretindeţi „– Kurt Vonnegut

Vom face o călătorie minunată în lumea convingerilor.  La baza a tot ce aţi realizat sau nu aţi realizat  în viaţa voastră stau convingerile voastre.  „Dacă crezi că poţi face ceva  sau crezi că nu poţi face,  în ambele cazuri ai dreptate” – E. Ford.  Atunci când convingerile vă luminează viaţa,  atunci este extraordinar.

Ce se întâmplă atunci când există convingeri limitatoare de care nici măcar nu sunteţi conştienţi.  Atunci când vă spuneţi: „Aşa sunt eu, n-am ce face!” sau „Aşa am învăţat şi nu mă pot schimba!” ,”Voi face asta toată viaţa mea!”, „Nu pot să fac altfel!” – atunci aveţi o convingere ce vă limitează.  Întotdeauna poţi face altfel ceea ce faci,  astfel încât să obţii rezultatul dorit.

Acest curs îţi este potrivit dacă:

– vrei să identifici ce te limitează

– vrei să devii mai sănătos şi să te bucuri de viaţă

– vrei să transformi stresul în ceva ce te motivează

– vrei să faci schimbări în viaţa ta

– vrei să încerci să faci lucrurile şi altfel

!!!

Număr limitat de locuri:  15

Durata: 3 zile

Data începerii unui nou curs va fi anunţată pe pagina „anunţuri” (click aici).